Οι νάρθηκες Invisalign είναι κυριολεκτικά αόρατοι!

Έχουν ένδειξη για ορισμένες μόνο ορθοδοντικές περιπτώσεις.

Αποτελείται από ένα λεπτό σύρμα που σταθεροποιείται με εποξική ρητίνη στην γλωσσική επιφάνεια των κάτω τομέων. Δεν φαίνεται καθόλου, δεν δημιουργεί καμμία ενόχληση και εξασφαλίζει την απόλυτη σταθερότητα των κάτω δοντιών, τα οποία είναι πιο ευαίσθητα σε μετακινήσεις. Το μειονέκτημα στα συγκρατητικά αυτού του είδους είναι ότι απαιτούν τακτικούς οδοντιατρικούς καθαρισμούς στην περιοχή αυτή και επίσης μερικές φορές μπορεί να ξεκολλήσει η ρητίνη από κάποιο δόντι ή να σπάσει το σύρμα χωρίς να το καταλάβουμε άμεσα, και έτσι να υπάρξει μετακίνηση δοντιών.

Η διαδικασία:

1. Ο ιατρός βάζει την διάγνωση και προγραμματίζει την θεραπεία.

2. Σε ένα μήνα μετά από το ραντεβού , στο οποίο ο οδοντίατρος σας πήρε τα μέτρα, το εργαστήριο θα του στείλει το πρόγραμμα για Η/Υ, με το οποίο θα μπορέσετε να δείτε το αναμενόμενο αποτέλεσμα της θεραπείας.

3. Στη συνεχεια το εργαστήριο θα αποστέλλει μια σειρά από διαφανή ναρθηκάκια κατασκευασμένα επίσης με τη βοήθεια ηλεκτρονικού υπολογιστή αποκλειστικά για σας. Όταν τα δόντια μετακινηθούν στην επιθυμητή θέση ο ασθενής φορά τον επόμενο νάρθηκα κοκ, περίπου κάθε 2 εβδομαδες.

4. Ακλουθούμε πιστά τις συμβουλές του θεράποντα οδοντιάτρου και βγάζουμε τους νάρθηκες μόνο όταν τρώμε η βουρτσίζουμε τα δόντια μας.

5. Τωρα εχετε ένα τελειο χαμογελο!